Altea - Economia
L’Ajuntament d´Altea presentará el divendres 31 d’agost el nou procés de Pressupostos Participatius de 2018
Por Antonio Zarco el dia 28-08-2018 a las 21:34
Tota la campanya, està pensada i feta en valencià, castellà i anglés per arribar a tota la ciutadania. Foto: Ajuntament d´Altea
Tota la campanya, està pensada i feta en valencià, castellà i anglés per arribar a tota la ciutadania. Foto: Ajuntament d´Altea
La regidora de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós, convida a tota la població d’Altea a conèixer de primera mà el nou format i projecte dels Pressupostos Participatius. L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 11:30h.

En aquest acte de presentació es donarà a conèixer la nova web així com els primers vídeos explicatius que s’han preparat de tot el procés. Es important destacar que tant la web com els vídeos, i en definitiva, tota la campanya, està pensada i feta en valencià, castellà i anglés per arribar a tota la ciutadania.

Com a novetat, enguany els veíns i veïnes d’Altea no només podran decidir en quins projectes s’invertirà el pressupost destinat als pressupostos participatius, sino que a més, podran fer arribar i presentar les seues pròpies propostes.

La regidoria de Participació Ciutadana ha treballat perquè aquest procés de pressupostos participatius siga fàcil i accesible a totes i a tots. Baix el lema “Altea Imagina, Altea participa”, l’Ajuntament dona un pas més en enllà en la participació real i efectiva.